Agrippina´s Cattery

  Forside Om os Kontakt os at koebe kat Killinger Planer Omplacering  tidligere killinger

 

Når du køber en kat hos mig:

 

Pris på en Avlskat / udstillingskat: 11.000,- kr.

Killingen vil:

Have sundhedsattest fra dyrlægen

 Være vaccinationer ved 8 uger og igen som 12 uger, derefter skal katten vaccineres hvert år.
 mikrochipset og registreret i Dansk Katte register, hvis killingen skal bo i Danmark.
 Have Dansk FIFé stamtavle,  
 

Fået ormekur med Banminth x 3 som anbefalet af dyrlægen.

Killingen vil være forsikret i 2 år for for arvelig defekter som ikke kunne have været opdaget ved salget.

Ved reservation af en avlskilling, betales der 4.000 kr. Reservations gebyret er jeres sikkerhed for, at vi ikke sælger katten til anden side og vores sikkerhed for, at reservationen er reel. Når vi modtager reservations gebyret  sender vi en kvittering. Reservationsgebyret  fratrækkes salgsprisen.

Når du har reserveret en killing og har betalt reservations gebyr og derefter fortryder kan det betalte reservations gebyr ikke kræves betalt tilbage.

Jeg forbeholder mig ret til, at jeg til hver en tid kan annullerer et køb af killing/kat hos Agrippina´s Cattery hvis jeg føler salget ikke er det bedste for killingen/katten, endvidere forbeholder jeg mig ret til ikke at sælge en killing / kat hvis det ikke er til kattens bedste.

 

Derudover skal killingen / katten hvis den skal eksporteres til udlandet, være rabies vaccineret og have international pas, for at komme ind i det nye land. Endvidere skal katten have et extra dyrlæge tjek lige før den flyttet hjemmefra, som der betales 800,- kr. for.

 

 

Pris på en Kælekat / udstillingskat  7000,- kr.

Killingen vil:

Have sundhedsattest fra dyrlægen

Være vaccinationer som 8 uger og igen 12 ugers alderen og derefter skal katten vaccineres hvert år.
Være mikrochipset,    Have Dansk FIFé stamtavle,   

Registreret i Dansk Katteregister, hvis killingen skal bo i Damnark.
 

Fået ormekur med Banminth x 3,

For en kælekat vil der være avlsforbud og katten og skal neutraliseres før den bliver kønsmoden ved ca 6-7 mdr. alderen.

Killingen er forsikret i 2 år for for arvelig defekter som ikke kunne have været opdaget ved salget.

 

Det kan det være at jeg ønsker at killingen kommer lidt senere hjemmefra hvis de først skal på udstilling., eller at vi aftaler at den nye ejer kommer med på den første udstilling.

Ved reservation af en kælekilling, betales der 2.800 kr. Reservations gebyret er din sikkerhed for, at vi ikke sælger katten til anden side og vores sikkerhed for, at reservationen er reel.   

Når du har reserveret en killing og har betalt reservations gebyr og derefter fortryder kan det betalte reservations gebyr ikke kræves betalt tilbage.

Når vi modtager reservations gebyret  sender vi en kvittering. Reservationsgebyret  fratrækkes salgsprisen.

Vi vil gerne mødes med dig/jer der køber kat af os og det er vigtig for os at vore katte kommer til det rigtige hjem. Hvis du har købt en killing hos mig og af en eller anden grund ikke kan beholde katten, forpligter du dig til, at jeg evt. kan tilbage købe katten for et passende beløb.

 Jeg forbeholder mig ret til at, jeg til hver en tid kan annullerer et koeb af killing / kat hos Agrippina´s Cattery hvis jeg foeler salget ikke er det bedste for killingen/katten, endvidere forbeholder jeg mig ret til ikke at sælge en killing / kat hvis det ikke er til kattens bedste.

Hvis vi skal beholde en killing længere end til den er 12 uger gammel, betales 150 kr. pr. uge.

 

Hvis killingen skal eksporteres til udlandet, skal killingen være rabies vaccineret og have international pas, for at komme ind i det nye land. Killingen skal også have et extra dyrlæge tjek før den flytter hjemmefra, som der betales 800,- kr. for.

 

 

Udstilling:

Jeg tilbyder råd og vejledning, og hvis du ønsker at udstille og ikke har prøvet det før, hjælper jeg dig også med det, går evt. med hvis jeg arbejdsmæssig har mulighed for det. Hvis du er interesseret i at udstille er det en god ide at fortælle det så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige killing til dig.

Det er vigtigt at sige at jeg ikke kan garantere for kattens udstillingsresultater. Dette afhænger af kattens opvækst/udvikling, hvordan du har gjort din kat klar til udstillingen og dommerens valg. En kælekat vil også kunne udstilles, det betyder at katten ikke har fejl eller mangler der diskvalificere den i forhold til racens standard.


En killing der har fejl sælges som ofte med lidt nedslag i prisen. Katten vil da ikke være egnet til udstilling.
Selvom en killing ikke har nogen fejl eller mangler, betyder det ikke nødvendigvis at den er udstillingsegnet. En kat der skal udstilles skal kunne lide det, den skal have det helt rigtige temperament. En udstilling er en skønheds konkurrence hvor det er op til dommeren hvem de bedst kan lide, og ikke et udtryk for om katten er god eller dårlig.