Agrippina´s Cattery

  Forside Om os Kontakt os at koebe kat Killinger Planer Omplacering  tidligere killinger

 

Når du køber en kat hos mig:

 

Pris på en Avlskat / udstillingskat: 12.000,- kr.

Killingen vil:

Have sundhedsattest fra dyrlægen

 Være vaccinationer ved 8 uger og igen som 12 uger, derefter skal katten vaccineres hvert år.
 mikrochipset og registreret i Dansk Katte register, hvis killingen skal bo i Danmark.
 Have Dansk FIFé stamtavle,  
 

Fået ormekur med Banminth x 3 som anbefalet af dyrlægen.

Killingen vil være forsikret i 2 år for arvelig defekter som ikke kunne have været opdaget ved salget.

Ved reservation af en avlskilling, betales der 3.000 kr. Reservations gebyret er jeres sikkerhed for, at vi ikke sælger katten til anden side og vores sikkerhed for, at reservationen er reel. Når vi modtager reservations gebyret  sender vi en kvittering. Reservationsgebyret  fratrækkes salgsprisen.

Når du har reserveret en killing og har betalt reservations gebyr og derefter fortryder kan det betalte reservations gebyr ikke kræves betalt tilbage.

Jeg forbeholder mig ret til, at jeg til hver en tid kan annullerer et køb af killing/kat hos Agrippina´s Cattery hvis jeg føler salget ikke er det bedste for killingen/katten, endvidere forbeholder jeg mig ret til ikke at sælge en killing / kat hvis det ikke er til kattens bedste.

 

Derudover skal killingen / katten hvis den skal eksporteres til udlandet, være rabies vaccineret og have international pas.

 

 

Pris på en Kælekat / udstillingskat  7200,- kr.

Killingen vil:

Have sundhedsattest fra dyrlægen

Være vaccinationer som 8 uger og igen 12 ugers alderen og derefter skal katten vaccineres hvert år.
 

Være mikrochipset,    Have Dansk FIFé stamtavle,   

Fået ormekur med Banminth x 3,

For en kælekat vil der være avlsforbud og katten og skal neutraliseres før den bliver kønsmoden ved ca 6-7 mdr. alderen.

Killingen er forsikret i 2 år for arvelig defekter som ikke kunne have været opdaget ved salget.

Registreret i Dansk Katteregister, hvis killingen skal bo i Damnark.

Medlemskab af Darak ( katteklub)

 

Det kan være at jeg ønsker at killingen kommer på udstilling sammen med sine søskene, dette aftales med den nye ejer, der også er velkommen til at deltage i udstillingen.

Ved reservation af en kælekilling, betales der 2.500 kr. Reservations gebyret er din sikkerhed for, at vi ikke sælger katten til anden side og vores sikkerhed for, at reservationen er reel.   

Når du har reserveret en killing og har betalt reservations gebyr og hvis du derefter fortryder, betaltes reservations gebyr ikke tilbage.

Når vi modtager reservations gebyret  sender vi en kvittering.

Vi vil gerne mødes med dig/jer der køber kat af os og det er vigtig for os, at vore katte kommer til det rigtige hjem. Hvis du har købt en killing hos mig og af en eller anden grund ikke kan beholde katten, forpligter du dig til, at jeg får besked før katten flytter fra dig, jeg kan evt. hjælper dig med at finde et nyt hjem.

 Jeg forbeholder mig ret til, at jeg til hver en tid kan annullerer et køb af killing / kat hos Agrippina´s Cattery hvis jeg føler salget ikke er det bedste for killingen/katten i givet fald tilbagebetales betaling for reservation, endvidere forbeholder jeg mig ret til ikke at sælge en killing / kat hvis det ikke er til kattens bedste.

Hvis vi skal beholde en killing længere end til den er 12 uger gammel, betales 150 kr. pr. uge.

Hvis killingen skal eksporteres til udlandet, skal killingen være rabies vaccineret og have international pas, for at komme ind i det nye land. Killingen skal også have et ekstra dyrlæge tjek før den flytter hjemmefra, som der betales 800,- kr. for.

 

 Udstilling:

Jeg tilbyder råd og vejledning, og hvis du ønsker at udstille og ikke har prøvet det før. Jeg hjælper dig går evt. med. Hvis du er interesseret i at udstille er det en god ide at fortælle det så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige killing til dig.

Det er vigtigt at sige at jeg ikke kan garantere for kattens udstillingsresultater. Dette afhænger af kattens opvækst/udvikling, hvordan du har gjort din kat klar til udstillingen og dommerens valg. En kat der kan udstilles betyder at katten ikke har fejl eller mangler der diskvalificere den i forhold til racens standard.

Selvom en killing ikke har nogen fejl eller mangler, betyder det ikke nødvendigvis at den er udstillingsegnet. En kat der skal udstilles skal kunne lide det, den skal have det helt rigtige temperament. En udstilling er en skønheds konkurrence hvor det er op til dommeren hvem de bedst kan lide, og ikke et udtryk for om katten er god eller dårlig.